Wandbord van teakhout met daarop een afbeelding gebrand van twee muisjes die snoephartjes omhoog houden waarop I love you te lezen valt.

Afmeting ca 21 x 23 cm.

Tekstbord gemaakt van een boomstamschijf met een afbeelding van een hart  en de tekst Grow old with me. The best is yet to be. Aan de achterzijde is een ophanghaakje bevestigd. 

Afmeting ca 17,5 cm doorsnede.  Afbeelding en tekst zijn gebrand op het hout.  

Tekstbord gemaakt van een boomstamschijf met een afbeelding van een hart  en de tekst P.s. I love you. Aan de achterzijde is een ophanghaakje bevestigd. 

Afmeting ca 17,5 cm doorsnede.  Afbeelding en tekst zijn gebrand op het hout.  

Tekstbord gemaakt van een boomstamschijf met een afbeelding van een hart  en de tekst De wereld is zoveel mooier met jou! Aan de achterzijde is een ophanghaakje bevestigd. 

Afmeting ca 12 x 15 cm. Afbeelding en tekst zijn gebrand op het hout.  

Tekstbord van hout met een afbeelding van familie uil en de tekst Srraks áls we samen oud zijn, grijs of kaal, dan hoop ik te kunnen zeggen:

Wat waren wij een prachtig verhaal.

Afmeting ca 15 x 29 cm, ovaal. Om hem op te kunnen hangen is er een leren band aan bevestigd.  De afbeelding en de tekst is op het hout gebrand. 

Tekstbord gemaakt van een boomstamschijf met een afbeelding van een hart met rozen en de tekst In an endless garden of flowers I will always pick you. Aan de achterzijde is een ophanghaakje bevestigd. 

Afmeting ca 20 cm doorsnede.  Afbeelding en tekst zijn gebrand op het hout.